Aquality har knyttet til seg flere dyktige samarbeidspartnere.

ipc

IPC

IPC AS (Industri Pipe Contractors) er en komplett industrirørleggerbedrift. De holder til i Flekkefjord i nye lokaler med topp moderne utstyr som gir dem mange muligheter. IPC har spesialisert seg på produkter rettet mot oppdrettsnæringen og samarbeider tett med flere aktører i næringen. IPC AS driver også Hydroscand avdeling Flekkefjord, som er en komplett leverandør av slanger og ledningskomponenter.

Satsingsområder:

  • Alt innen stål, syrefaste og rustfrie materialer
  • Sveising av alle typer plastrør (PE, PP, osv)
  • Produksjon av rørdeler i plast
  • Laminering/liming av glassfiberarmerte materialer
  • Arbeidere med lang erfaring innen alle disse områdene.

OK_marine

OK Marine

Vi har inngått en samarbeidsavtale med OK Marine for å kunne levere en komplett løsning til våre kunder. OK Mariene leverer produkter som vi mangler i vårt sortiment, som for eksempel skjul for rensefisk og mottaksteiner for leppefisk. Vi hjelper dem med å levere fôrautomater for rognkjeks til deres kunder.


vestmek

Vestmekaniske AS

Vår største eier og samarbeidspartner. Vestmekaniske holder til i samme bygg som oss i Hegglandsdalen og hjelper oss med utvikling av nye produkter og produserer noen av produktene våre. Vestmekaniske har høy kompetanse og utstyr til å jobbe med de fleste metaller og plastmaterialer. De leverer tjenester innen utvikling, bearbeiding, skjæring, maskinering, sveising og montering.


norsk_oppdrettsservice

Norsk Oppdrettservice

Har hjulpet oss med testing og utvikling av første Auto Feeder. Er også vår første kunde på sentralforingsanlegg. Sentralforingsanlegget er et utviklingsprosjekt som vi fikk støtte av Innovasjon Norge til.

Norsk Oppdrettservice, med Andreas Lindhom i spissen, er pioneer innen oppdrett av rognkjeks og deler mer enn gjerne på kunnskapen sin. Verdt å nevne at de kom på 2. plass som Årets Sørlandsbedrift i 2015 og at de generelt er en fantastisk fin gjeng!


innovasjon_norge

Innovasjon Norge

Har gitt oss støtte til flere prosjekt. Først etableringsstipend i forbindelse med Aqua Nor messen i Trondheim i august 2015, og videre utviklingsstøtte til utvikling av sentralforingsanlegg basert på prinsippet fra Auto Feeder.


os_asvo

Os ASVO

Hjelper oss med montering av hovedproduktet vårt, Auto Feeder. En fin gjeng som leverer stabilt høy kvalitet i arbeidet.


sorskaar

Sørskår Mekaniske Verksted AS

Vår største leverandør av aluminiumsprodukter. Hjelper oss også med design og teknisk dokumentasjon.


energy_x

Energy X AS

Leverandør av CNC maskinerte produkter til oss. Hjelper oss også med design og utvikling.